2014. augusztus 14., csütörtök

49 - 1.rész


Az új projekt szereplői között ugyan nincs KAT-TUN tag, de aki könnyed szórakozásra vágyik, az mindenképp nézzen bele ebbe az iskolai doramába.
A főszerepben Sato Shori [Sexy Zone] áll, de találkozhattok mellette több Johnny's Juniorral. Szerepet kapott a sorozatban Jinguji Yuta, Abe Aran, Morita Myuto, Takahashi Fu és Yasui Kentaro is.
[További szereplők, és rövid trailer -> [Link]

A történet középpontjában Dan áll, a 16 éves visszahúzódó középiskolás, akinek apja halála után teljesen felfordul az élete. 49 napra ugyanis az apja lelke kölcsönveszi Dan testét, hogy befejezze a teendőit. Ez idő alatt rájön, mennyire nem ismerte fiát, és milyen sok mindent elszalasztott a családjával. A kamasz fiú testébe zárva próbál segíteni szerettein, miközben a középiskolások mozgalmas életét is élnie kell.

A feliratért kattints a folytatásra -->


Videó: [MediaFire] [Mega]
Felirat: [MediaFire] [Mega] [4Shared]

7 megjegyzés:

 1. Köszi az első részt. :-D Kíváncsi vagyok milyen lesz.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon köszönöm az újabb sorozat első részét!

  VálaszTörlés
 3. Köszönöm szépen az első részt :D

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szívesen :)
  Remélem, kedvelni fogjátok ezt a doramát.

  VálaszTörlés
 5. Köszönöm az első részt, kíváncsi leszek rá :D És köszönöm a Shuichi két részét is, csak mostanra sikerült levarázsolnom a megával ^^" Ezért óriási megkönnyebbülés volt, hogy a 49 rész mediafire-ön van, köszönöm, ez nagy segítség!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szívesen :) Épp folyamatban van, hogy megfelelő feltöltő oldalt találjak (ezért van oldalt a szavazás is) . A Mediafire elég szimpatikus mostanában :)

   Törlés