2014. augusztus 14., csütörtök

49 - 1.rész

Az új projekt szereplői között ugyan nincs KAT-TUN tag, de aki könnyed szórakozásra vágyik, az mindenképp nézzen bele ebbe az iskolai doramába.
A főszerepben Sato Shori [Sexy Zone] áll, de találkozhattok mellette több Johnny's Juniorral. Szerepet kapott a sorozatban Jinguji Yuta, Abe Aran, Morita Myuto, Takahashi Fu és Yasui Kentaro is.
[További szereplők, és rövid trailer -> [Link]

A történet középpontjában Dan áll, a 16 éves visszahúzódó középiskolás, akinek apja halála után teljesen felfordul az élete. 49 napra ugyanis az apja lelke kölcsönveszi Dan testét, hogy befejezze a teendőit. Ez idő alatt rájön, mennyire nem ismerte fiát, és milyen sok mindent elszalasztott a családjával. A kamasz fiú testébe zárva próbál segíteni szerettein, miközben a középiskolások mozgalmas életét is élnie kell.

A feliratért kattints a folytatásra -->

Videó: [MediaFire] [Mega]
Felirat: [MediaFire] [Mega]

7 megjegyzés:

  1. Köszi az első részt. :-D Kíváncsi vagyok milyen lesz.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm az újabb sorozat első részét!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen az első részt :D

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szívesen :)
    Remélem, kedvelni fogjátok ezt a doramát.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm az első részt, kíváncsi leszek rá :D És köszönöm a Shuichi két részét is, csak mostanra sikerült levarázsolnom a megával ^^" Ezért óriási megkönnyebbülés volt, hogy a 49 rész mediafire-ön van, köszönöm, ez nagy segítség!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen :) Épp folyamatban van, hogy megfelelő feltöltő oldalt találjak (ezért van oldalt a szavazás is) . A Mediafire elég szimpatikus mostanában :)

      Törlés