2019. október 24., csütörtök

The Effect - SPEC. EP.2.

speciális epizódok bepillantást engednek a kulisszák mögé a The Effect sorozat előkészületei és forgatása során. Az második részben láthatjátok, mi segítette a színészeket, hogy jobban megértsék a szerepeiket, és ki tudják fejezni az érzéseiket.

FIGYELEM:
A kulisszák mögötti jelenetek
SPOILERT tartalmazhatnak.


Ha naprakészek szeretnétek lenni a fordítással kapcsolatban, kövessétek a blog  FACEBOOK
oldalát.


Linkekért kattints tovább:

A videót ráégetett felirattal (hardsub) megtaláljátok online nézhető és letölthető formában is.

Kérem, hogy senki se ossza meg direkt linken a fordítást, a blogbejegyzés linkje az, ami osztható!

LETÖLTÖM --> MEGA

ONLINE NÉZEM --> VIDEA 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon sajnálom,hogy úgy döntöttek:abbahagyják!Nagy kár!Ez egy nagyon különleges sorozat lehetett volna!Roppan érdekes figyelni a felkészítést!Fantasztikus az egész!és amilyen nyomasztó és drámai a téma,a fiúk olyan jókedvűek és vidámak.És valami hihetetlen természetességgel és kedvesen beszélnek a kamera előtt - nekünk!Azt vettem magamon észre,hogy önkéntelenül én is mosolyogni kezdtem,miközben ők meséltek!Köszönöm a fordítást és várom a következőt!És még egyszer:nagyon sajnálom,hogy meghátráltak a nehézségek előtt!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy megosztottad ezt a Spec videót, nagyon aranyosak a srácok. Szerintem ha már elkezdték be kellett volna fejezni a sorozatot.Ez így nagy hülyeség szerintem . Attól, hogy a rajongóknak van ellenérzésük elhiszem .Nem egy könnyű téma, de ha már neki álltak rendesen be kellett volna fejezni . Sajnálom, hogy nem voltak a készítők kitartóbbak .

    VálaszTörlés